Daniëlle Gemmink

Energiek, ondernemend en verbindend

”Werken met mensen, dat is mijn passie! Ze weten mij in beweging te brengen en te raken. Dit heeft me dan ook doen besluiten om na vele jaren in de consultancy en het bankwezen te hebben gewerkt de makelaarsopleiding te volgen. De aan- en/of verkoop van een woning verdient deskundige begeleiding door iemand die je begrijpt.”

  • Voor elke klant ga ik voor het maximale resultaat
  • We doen het samen
  • Afspraak is afspraak
  • Geboren en getogen in ’t Gooi, ben ik kenner van het marktgebied

Daniëlle Gemmink

Makelaar A-RMT
035 – 694 27 57

Goede samenwerking van het gehele team. Werden goed op de hoogte gehouden omtrent de gang van zaken. Alle lof.

VerkoperGraaf Janlaan 8

Het team van Ellen Mouthaan Makelaardij neemt echt het werk echt uit handen en houden je up-to-date van alles wat er speelt.

VerkoperKoningin Wilhelminalaan 6

Daniëlle persoonlijk

danielle gemmink

Ons huis

”Bij onze eerste bezichtiging van ons huidige huis voelde de woning meteen al fijn, door locatie, stijl en indeling. Het bijzondere is dat je dat meteen voelt en weet. Nu, 10 jaar later, hebben we nog steeds datzelfde gevoel, al blijven er altijd wel dromen.”

danielle gemmink

Eten

”Uiteten, met familie/vrienden een glaasje wijn drinken met een hapje erbij. Picknicken in het bos, op de hei of op het strand met het gezin. Daar kan ik intens van genieten. Niet alleen van het eten, maar vooral ook van de momenten met elkaar.”

Danielle Gemmink - die als assistent makelaar bij Ellen Mouthaan Makelaardij werkt houdt van reizen

Vakantie

”Een beklimming van de Kilimanjaro, kampeervakanties in Frankrijk, een rondreis door China, Nepal en Tibet, een autovakantie in Zuid-Afrika, logeren in de woestijn van Marokko en op skivakantie in Italië. Diversiteit en ontmoetingen met mensen in andere culturen, geweldig! Daaraan houd ik blijvende herinneringen.”

Heeft u een vraag? WhatsApp gerust icon-whatsapp 06 - 19 19 50 60