Juliette Hoijtink

Spontaan, creatief, empathisch

 

”Na mijn studie heb ik lang in de media & communicatie gewerkt en ik ben ontzettend blij dat ik de stap richting makelaardij heb gezet; iets wat al tijden in mijn hoofd zat. Ik ben altijd al gek geweest op alles wat met huizen en interieur te maken heeft en heb recent meerdere interieurprojecten gedaan. De makelaardij is dus nieuw voor mij, werken met mensen, het helpen van klanten en managen van projecten niet. Ik denk u dan ook naar volle tevredenheid te kunnen helpen met het aan- of verkoopproces van uw huis.”

  • Ik help graag!
  • Afspraken maken doe ik in goed overleg.
  • Snel iets weten? WhatsApp mij op 06- 19195060.

Juliette Hoijtink

Assistent makelaar
035 – 694 27 57

Juliette persoonlijk

Favoriete plek in huis

”De tuin! Sinds onze verhuizing van Amsterdam naar Naarden vind ik het heerlijk om te rommelen in de tuin. Nieuwe potten en bloemetjes aanschaffen, grasmaaien, snoeien, ik vind het heel ontspannen. Als groot zonliefhebster zit, eet en leef ik zomers heel graag in de tuin.

Droomhuis

”Dat zijn er twee. Of een oud, karakteristiek huis met veel hout, nisjes, ‘hoekjes’, hoge plafonds en authentieke details en dit helemaal eigen maken met veel behang en kleur. Of juist een heel modern huis, wel weer met veel hout, en grote ramen, veel licht en ruimte. Uiteraard bij beide huizen een grote bijpassende tuin

Als ik niet werk

”Ben ik druk met mijn 2 kinderen. Maar ik ga ook heel graag op vakantie en in de winter skiën, uit eten/borrelen, ik probeer regelmatig te tennissen, lees graag en houd heel erg van alles wat met interieur en huizen te maken heeft.

Wat kan ik voor u doen?