Roos Oomen

Creatief, leergierig en positief

“Na het afronden van de opleiding Communicatie aan Fontys Hogeschool Eindhoven keek ik ernaar uit om aan de slag te gaan in het werkveld. Met een passie voor huizen en interieur is deze baan perfect voor mij. Ik vind het geweldig om creatief bezig te zijn en net een extra stapje te zetten voor de klant. Het leukste aan mijn werk? Huizen bezoeken en content maken die de pluspunten van het huis benadrukken.  Maar ook het plaatsen van een ‘te koop’ bord, doe ik met liefde en plezier!”

  • Via social media bereik ik ruim 5.000 potentiële kopers voor uw huis!
  • De ontwikkelingen binnen de marketing volg ik op de voet.
  • Ik haal alles uit de kast om uw huis te promoten; dat doe ik via verschillende communicatiemiddelen.
  • Bezig zijn met het maken van brochures, video’s en social media vind ik het leukste aan mijn werk.

Roos Oomen

Marketing en Communicatie
035 – 694 27 57

Alle mogelijke communicatiemiddelen worden ingezet. Te beginnen bij een juiste vraagprijs en goede presentatie van het huis. Social Media, evenementen en extra open huizen dagen worden goed benut.

een Funda gebruikerover begeleiding bij verkoop

Social Media, evenementen en extra open huizen dagen worden goed benut.

Roos persoonlijk

Mijn droomhuis

”Mijn droomhuis is een ruim en licht huis. Ik hou van koken dus een grote keuken met veel werkruimte is een must! In de zomermaanden vind ik het heerlijk om buiten te zijn, dus een groene tuin met leuke zitplekjes lijkt me fantastisch.”

Als ik niet werk

”In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik hockey, tennis en ik ben regelmatig te vinden in de sportschool. Verder vind ik het heerlijk om door de stad te wandelen in het mooie Utrecht, waar ik nu alweer een tijdje woon. En als het zonnetje schijnt, vind ik het erg gezellig om met mijn vriendinnen op het terras te genieten van een wijntje.” 

Bovenaan mijn bucketlist

”Een reis door Azië staat absoluut bovenaan mijn bucketlist. Het lijkt mij erg gaaf om met een backpack op pad te gaan en de verschillende culturen te ontdekken, te genieten van heerlijk eten en de prachtige landschappen te verkennen.”

Wat kan ik voor u doen?