Sem Hermans

Sympathiek, leergierig en behulpzaam

”Mensen en vastgoed; dat is waar mijn passie ligt. Mij kan je niet blijer maken dan met een lach op iemand anders zijn gezicht. Tijdens mijn studie projectmanager en vastgoedonderhoud heb ik enorm veel bouwtechnische kennis opgedaan. Ik hoop dat ik mede door deze eigenschappen in de toekomst een goede makelaar kan zijn. Nu zorg ik voor bijna al het klantencontact en begeleid ik het verkoop- en aankooptraject tot in de puntjes.”

  • Advies over het traject of vragen over onze dienstverlening? Ik sta voor u klaar.
  • Ik bel u écht altijd terug.
  • Snel iets weten? WhatsApp mij op 06- 19195060.
  • Afspraken maken doe ik samen met u in goed overleg.

Sem Hermans

Relatiemanager
035 – 694 27 57

Sem persoonlijk

Mijn droomhuis

Eigenlijk ben ik stiekem al blij als ik een huis kan kopen in deze markt. Maar als ik dan toch mocht kiezen koop ik het liefst een prachtige rietgedekte villa met een grote woonkeuken. Heerlijk vrienden uitnodigen om samen te dineren en bij te praten.

Mijn passie

Teamsport is toch echt waar mijn passie ligt. Of dit nu basketball, voetbal of iets anders is ik doe het allemaal even graag. Het even nergens anders aandenken dan alleen de sport vind ik heerlijk!

Mijn lievelingsvakantie

Corsica is toch wel mijn favoriet. Waarom, vraag je je dan wellicht wel af. Juist omdat het zo dichtbij is vind ik het speciaal. De prachtige witte stranden en de schattige dorpjes aan de ene kant van het eiland en de robuuste natuur met steile bergen en prachtige rotsen aan de andere kant van het eiland maakt dat dit voor mij echt mijn favoriete vakantie bestemming is.

Wat kan ik voor u doen?