Tess Jans

Positief, nieuwsgierig en creatief

”Creatief bezig zijn; dat is waar ik van houd. Al van jongs af aan maakte ik mijn eigen tijdschriften, kaarten en folders. Tijdens mijn studie heb ik geleerd hoe ik mijn creativiteit kan inzetten bij onder andere het maken en bedenken van marketingplannen. Het leukste vind ik om on- en offline met elkaar te combineren om de leukste en effectiefste communicatie-uitingen te bedenken.”

  • Via Social Media bereik ik ruim 5.000 potentiële kopers voor uw huis!
  • De ontwikkelingen binnen de marketing volg ik op de voet.
  • Ik haal alles uit de kast om uw huis te promoten; dat geeft mij voldoening.
  • Bezig zijn met het maken van brochures, filmpjes, en Social Media vind ik het leukste aan mijn job.

Tess Jans

Marketing en Communicatie
035 – 694 27 57

Alle mogelijke communicatiemiddelen worden ingezet. Te beginnen bij een juiste vraagprijs en goede presentatie van het huis. Social Media, evenementen en extra open huizen dagen worden goed benut.

een Funda gebruikerover begeleiding bij verkoop

Social Media, evenementen en extra open huizen dagen worden goed benut.

Tess persoonlijk

droomhuis van Tess Jans

Mijn droomhuis

”Mijn droomhuis heeft een grote tuin en veel groen met een buitenkeuken. Dat wordt de plek waar ik vooral zomers, veel te vinden zal zijn. Binnen is de keuken ontzettend belangrijk. Ik droom van een kookeiland met een bar en barkrukjes waar gezellig een wijntje kan worden gedronken.”

Tess Jans - favoriete hobby - bakken

Favoriete hobby

”Koken en bakken! Ik vind het vooral leuk om taarten te maken voor vrienden en familie. Het is een uitdaging om de taart zo mooi en lekker mogelijk te maken. Ik sta ook graag met mijn oma in de keuken om samen mijn oma’s ouderwetse cake te bakken.”

Tess Jans beste vakantie Kroatië

Beste vakantie

”Kroatië! Ik ben met mijn ouders en broertje drie keer naar Kroatië geweest. Iedere keer een andere plek, een ander huisje en veel verschillende avonturen. Wat mij het meest is bijgebleven is ‘schatzoeken’ oftewel geocashing. Op pad gaan met de GPS.”

Wat kan ik voor u doen?