Uw makelaars in Bussum

Verkoop uw huis in Bussum

ellen mouthaan ellen mouthaan makelaardij

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar
035 – 694 27 57

Wilt u uw huis in Bussum in 2021 gaan verkopen?

Dan bent u bij Ellen Mouthaan Makelaardij aan het juiste adres! Onze NVM-gecertificeerde makelaars doen het anders dan anders. Ellen Mouthaan Makelaardij is een full-service boutique makelaardij, wat betekent dat wij véél meer doen dan alleen uw huis aanmelden op Funda. Persoonlijke aandacht en onze klanten ontzorgen is voor ons het allerbelangrijkste!

Waarom Ellen Mouthaan makelaardij?

Wat wij u beloven:

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding door ons team en onze makelaars
  • De hoogst haalbare prijs voor uw huis
  • Een stressvrij verkoopproces
  • De woningmarkt in Bussum en gemeente Gooise meren kent voor ons geen geheimen
  • We gaan actief op zoek naar een koper

Burgemeester s’Jacoblaan 13, Bussum

Onlangs verkocht

Badhuislaan 13, Bussum

Onlangs verkocht

Zwarteweg 27, Bussum

Onlangs verkocht

Erg goede ervaring met de makelaar. Deskundig, pro-actief, dienstbaar en goed doorgaand contact met hele staf van Ellen Mouthaan Makelaardij.

Verkoper Brinklaan 151Bussum

Zeer deskundig! Transparant en klantgericht. Wij kunnen deze makelaar en het hele team van harte aanbevelen.

Verkoper Kromme Englaan 33Bussum

De hoogst haalbare prijs

Er zijn op dit moment genoeg huiszoekers in Bussum en gemeente Gooise meren als geheel. Uw huis verkopen lijkt daarom wellicht geen kunst. U krijgt echter maar één kans om een goede eerste indruk te maken bij potentiële kopers! Perfecte foto’s, styling en voorbereiding zijn daarom belangrijker dan ooit om de hoogst haalbare prijs voor uw huis te behalen. Een koper vindt uw huis meer waard als we weerstanden vooraf getackeld hebben en alles in uw huis er piekfijn uitziet! Veel werk? Welnee! Wij regelen het voor u.

Waarom Ellen Mouthaan Makelaardij?

Bij de verkoop van uw huis in Bussum komt veel kijken, waardoor het een stressvolle periode kan zijn. Dat kan echter ook anders! Ellen Mouthaan Makelaardij is al meer dan 20 jaar actief als makelaar in gemeente Gooise meren, waardoor de Bussumse huizenmarkt voor ons geen geheimen kent. Wij kunnen ons daardoor volledig toeleggen op het ontzorgen van onze klant en het bereiken van de hoogst haalbare prijs voor uw huis.

Inzet van social media

De hoogst haalbare prijs voor uw huis in Bussum bereiken wij onder andere door het strategisch inzetten van social media. Ellen Mouthaan Makelaardij is actief op verschillende platforms, waaronder Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Onze berichten op Facebook alleen al bereiken wekelijks meer dan 15.000 potentiële kopers! Een groot deel hiervan woont reeds in Bussum of is actief op zoek naar een koophuis in Bussum.

Live video-bezichtiging

Naast dat wij onze huizen tentoonstellen door middel van het delen van foto’s, leggen we huizen die bij ons in de verkoop komen meestal ook vast op video. Zo plannen wij voor elk huis een video-bezichtiging in die live te volgen is via Facebook. Deze livestreams worden regelmatig door tientallen mensen tegelijkertijd bekeken, waardoor zij direct live vragen kunnen stellen zodat onze makelaar daar meteen op in kan spelen. Hiermee kunnen wij een breder publiek bereiken en is de kans groter dat potentiële kopers die uw huis komen bezichtigen ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn.

Persoonlijk verkoopplan

Elk huis en elke klant is uniek. Daarom stellen wij voor elk huis een persoonlijk verkoopplan op. In dat verkoopplan wordt onder andere bepaald hoe wij u als klant het beste kunnen ontzorgen tijdens de drukke verkoopperiode, maar ook hoe wij de hoogst mogelijke prijs voor uw huis kunnen behalen en hoe wij de positieve en unieke kenmerken van uw huis het beste kunnen in de schijnwerpers kunnen zetten onder potentiële kopers op social media die op zoek zijn naar een huis in Bussum of Gooise meren.

Uw huis in de startblokken

Ellen Mouthaan makelaardij zet uw huis in de startblokken. Hoe werkt dat? U gaat op zoek naar uw nieuwe droomhuis en onze makelaars zorgen er tegelijkertijd voor dat uw huidige huis in de startblokken staat: helemaal klaar voor de verkoop. Heeft u uw nieuwe huis gevonden dan staat uw oude huis diezelfde dag nog op Funda. U kunt vervolgens al uw energie steken in uw nieuwe huis en wij zorgen voor de verkoop van uw huidige huis! Hoe makkelijk wilt u het hebben? Meer weten over “Uw huis in de startblokken”? U kunt hier klikken voor meer informatie.

Wat is uw huis in Bussum waard?