Uw makelaars in Bussum

Verkoop uw huis in Bussum

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar
035 – 694 27 57

Wilt u uw huis in Bussum gaan verkopen?

Dan bent u bij Ellen Mouthaan Makelaardij aan het juiste adres! Onze NVM-gecertificeerde makelaars doen het anders dan anders. Ellen Mouthaan Makelaardij is een full-service boutique makelaardij, wat betekent dat wij véél meer doen dan alleen uw huis aanmelden op Funda. Persoonlijke aandacht en onze klanten ontzorgen is voor ons het allerbelangrijkste!

Waarom Ellen Mouthaan Makelaardij?

Wat wij u beloven:

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • De hoogst haalbare prijs voor uw huis
  • Een stressvrij verkoopproces
  • De woningmarkt in Bussum kent voor ons geen geheimen
  • We gaan actief op zoek naar een koper

Meerweg 32, Bussum

Onlangs verkocht

Bijlstraat 27, Bussum

Onlangs verkocht

Lange Heul 510, Bussum

Onlangs verkocht

Zeer deskundige makelaars, prettig contact met alle medewerkers, heel attent en snelle reacties.

Verkoper Koningin Sophielaan 10Bussum

Ellen Mouthaan Makelaardij heeft mij op een deskundige en plezierige manier ondersteund bij de verkoop van mijn huis.

Verkoper Meerweg 32Bussum

De hoogst haalbare prijs

Er zijn op dit moment genoeg huiszoekers in Bussum en gemeente Gooise meren als geheel. Uw huis verkopen lijkt daarom wellicht geen kunst. U krijgt echter maar één kans om een goede eerste indruk te maken bij potentiële kopers! Perfecte foto’s, styling en voorbereiding zijn daarom belangrijker dan ooit om de hoogst haalbare prijs voor uw huis te behalen. Een koper vindt uw huis meer waard als we weerstanden vooraf getackeld hebben en alles in uw huis er piekfijn uitziet! Veel werk? Welnee! Wij regelen het voor u.

Waarom Ellen Mouthaan Makelaardij?

Bij het verkopen van uw huis komt veel kijken; het een stressvolle periode kan zijn. Dat kan ook anders! Ellen Mouthaan Makelaardij is al meer dan 25 jaar actief als makelaar in Bussum, waardoor de huizenmarkt in het Gooi voor ons geen geheimen kent. Wij kunnen ons daardoor volledig toeleggen op het ontzorgen van onze klant en het bereiken van de hoogst haalbare prijs voor uw huis in Bussum.

Inzet van social media

Die hoogst haalbare prijs voor uw huis behalen wij onder andere door het strategisch inzetten van social media. Ellen Mouthaan Makelaardij is actief op verschillende platforms, waaronder FacebookInstagram en YouTube. Onze berichten op social media bereiken wekelijks meer dan 5.000 potentiële kopers! Een groot deel hiervan woont reeds in het Gooi of is actief op zoek naar een koophuis in Bussum.

Live video-bezichtiging

Bij Ellen Mouthaan Makelaardij gaan we verder dan alleen de standaard foto’s. We gebruiken video om uw woning tot leven te brengen. Voor elke woning organiseren we een live video-bezichtiging op Instagram, waarbij kijkers direct vragen kunnen stellen. Hierdoor bereiken we een breder publiek en vergroten we de kans op geïnteresseerde kopers voor uw huis in Bussum.

Persoonlijk verkoopplan

Bij ons is elk huis en elke klant uniek. We maken voor iedere woning een persoonlijk verkoopplan. Hierin staan de duidelijk onderbouwde adviesvraagprijs en de verwachte opbrengst. Ook de wijze waarop wij de hoogst mogelijke prijs voor uw huis gaan realiseren staat in uw verkoopplan. Daarnaast vindt u in uw verkoopplan ook de vergoeding voor onze werkzaamheden. Ieder huis en iedere klant is uniek en ieder verkoopplan ook! Maatwerk dus.

Uw huis in de startblokken

Terwijl u op zoek gaat naar uw droomhuis, zorgen wij ervoor dat uw huidige huis klaar staat voor de verkoop. Heeft u uw nieuwe huis gevonden?  Uw oude huis staat in no-time op Funda. Zo kunt u zich volledig richten op uw nieuwe huis, terwijl wij de verkoop van uw huidige woning regelen! Het kan niet eenvoudiger. Lees hier meer over ons “Uw huis in de startblokken” programma.

Wat is uw huis in Bussum waard?