Erven

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar
035 – 694 27 57

Een huis geërfd en dan?

Hoe jong of oud u ook bent, een naaste of dierbare verliezen kan hartverscheurend zijn.
Naast het verdriet zijn er ook nog veel zaken te regelen.
Heeft de overledene een koopwoning, dan wacht er voor u als erfgenaam of executeur testamentair nog een belangrijke taak; het verkopen van deze woning en het regelen van alles dat daarbij komt kijken.

Ontzorgen
Het is niet raar dat uw hoofd niet staat naar het verkopen van het huis uit een erfenis. U bent in rouw en hebt verdriet om het verlies. Juist dan is ontzorging fijn en het vertrouwen dat uw makelaar de lead neemt in de verkoop van het door u geërfde huis.

Wilt u deels of totaal ontzorgd worden? U geeft aan waar wij u mee ondersteunen. Hoewel we de pijn en het verdriet niet kunnen wegnemen, kunnen wij (bijna) alles voor u regelen; van af en toe langs het huis gaan en de post halen tot het huis laten ontruimen. Het enige dat wij van u nodig hebben is een handtekening en de sleutel van het huis

Gespecialiseerd
Onze NVM makelaars Eduard van Ieperen en Ellen Mouthaan zijn gespecialiseerd en hebben zeer veel ervaring in verkoop van woningen uit nalatenschappen. Zij begeleiden u als erfgenaam  of executeur testamentair op een professionele betrokken en respectvolle wijze. Uw belangen worden behartigd zónder daarbij uw persoonlijke situatie en wensen uit het oog te verliezen.

Mogen wij u ondersteunen?
We komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en kennis te maken.

Lees ook onze blog met 10 tips voor het erven van een huis en waar je allemaal aan moet denken.