We zochten naar een makelaar met een plan

Dankzij Ellen’s ideëen was

de verkoop snel rond

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar
035 – 694 27 57

Uw huis verkopen

We kijken verder dan de aanmelding op Funda. Hoe kunnen we de hoogst haalbare prijs bereiken en hoe benadrukken we de positieve kenmerken van het huis? Dat zijn vragen die wij liever beantwoorden. 

Wat wij u beloven:

  • De hoogst haalbare prijs voor uw huis door actieve marketing.
  • Groot bereik door onze promoties op Facebook en Instagram.
  • Kwalitatief hoogstaande presentaties.
  • Actieve zoektocht naar de koper.
  • Zorgvuldige voorbereiding en begeleiding.

Nodigt u ons uit voor een gesprek? Dan maken wij voor de verkoop van uw huis een advies op maat. Wij noemen dat een persoonlijk verkoopplan. Daarin worden de positieve elementen van het huis beschreven en welke marketingacitiveiten nodig zijn om deze positieve elementen te benadrukken. Met behulp van de juiste verkoopstrategie kunnen we veel betere resultaten behalen, zoals de hoogst haalbare prijs.

Zo verkopen wij uw huis
Alles wat u wil weten over de verkoop van uw huis; hiervoor hebben wij ter verduidelijking een infographic gemaakt met de verschillende stappen en werkzaamheden. Bekijk de infographic hier.

Wat ons zo uniek maakt

Onze berichten op Facebook bereiken ruim 5.000 mensen! We spreken daarmee een grotere doelgroep aan. Mensen die niet van plan waren om te verhuizen, maar toch verliefd worden op uw huis.

Hoe denken onze klanten over ons?

Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid en de goede marketingaanpak. Hoewel de prijs aanvankelijk stevig over kwam is het het meer dan waard geweest.

Verkoper Sophialaan 6