“Ellen en haar team hebben passie voor het vak

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar
035 – 694 27 57

Uw huis verkopen

We kijken verder dan de aanmelding op Funda. Hoe kunnen we de hoogst haalbare prijs bereiken en hoe benadrukken we de positieve kenmerken van het huis? Dat zijn vragen die wij liever beantwoorden. 

Wat wij u beloven:

  • De hoogst haalbare prijs voor uw huis door actieve marketing.
  • Groot bereik door onze promoties op Facebook en Instagram.
  • Kwalitatief hoogstaande presentaties.
  • Actieve zoektocht naar de koper.
  • Zorgvuldige voorbereiding en begeleiding.

Nodigt u ons uit voor een gesprek? Dan maken wij voor de verkoop van uw huis een advies op maat. Wij noemen dat een persoonlijk verkoopplan. Daarin worden de positieve elementen van het huis beschreven en welke marketingacitiveiten nodig zijn om deze positieve elementen te benadrukken. Met behulp van de juiste verkoopstrategie kunnen we veel betere resultaten behalen, zoals de hoogst haalbare prijs.

Zo verkopen wij uw huis
Alles wat u wil weten over de verkoop van uw huis; hiervoor hebben wij ter verduidelijking een infographic gemaakt met de verschillende stappen en werkzaamheden. Bekijk de infographic hier of lees de brochure hieronder.

Wat ons zo uniek maakt

Onze berichten op social media bereiken ruim 5.000 mensen! We spreken daarmee een grotere doelgroep aan. Mensen die niet van plan waren om te verhuizen, maar toch verliefd worden op uw huis.

Ontdek wat onze klanten over ons schrijven

Wij hebben een fijn verkooptraject gehad met het team van Ellen Mouthaan! De goede adviezen en ondersteuning bij het verkoopklaar maken, hebben zeker geholpen om de woning goed aan te bieden, evenals de fotoshoot en de online en Facebook bezichtiging waar veel zorg en aandacht aan wordt besteed.

VerkoperVaartweg 6