“Ellen gaf advies dat in mijn situatie paste”

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar RM/RT
035 – 694 27 57

Een snel en vakkundig taxatierapport

De taxateurs van Ellen Mouthaan Makelaardij zorgen voor een nauwkeurige en snelle taxatie in Naarden, Bussum, Muiderberg, Muiden, Weesp, Huizen, Hilversum, Eemnes, Laren en Blaricum

Transparante taxatietarieven
Wilt u een NWWI gevalideerd taxatierapport voor een huis met een woonoppervlakte < 125 m2, heeft u een recente bouwkundige keuring (NHG eis) en is het huis ingemeten? Een taxatierapport kost bij ons € 700,- incl. Kijk hier voor alle tarieven. Direct een taxatie aanvragen? Dat kan via het formulier hieronder.

 

Wanneer heeft u een taxatierapport nodig?

  • Bij de financiering van een nieuw huis
  • Voor het afsluiten van een overbruggingsfinanciering
  • Als u gaat verbouwen en de verbouwing financiert via een hypotheek
  • Bij het overstappen naar een andere geldverstrekker
  • Om de rente-opslag op uw hypotheek te laten vervallen
  • Bij een scheiding of verdeling van een gezamenlijk huis

Wilt u weten wat uw huis waard is omdat u overweegt uw huis te verkopen? Dan heeft u doorgaans geen taxatierapport nodig, maar een inschatting van de verkoopopbrengst van uw huis. Maak hier een afspraak met een van onze makelaars voor een verblijvend advies.

Wat ons zo uniek maakt

Vaak vraagt een externe partij naar een taxatierapport. Toch kan het zo zijn dat een taxatierapport niet de juiste oplossing is voor uw situatie. Bij ons krijgt u een taxatierapport met persoonlijk advies. We kijken vooraf naar de reden waarom u het rapport nodig heeft. Neem contact met ons op voor dit vrijblijvende advies.

Waarom Kiezen voor een taxatie door Ellen Mouthaan Makelaardij:

  1. Snel en Efficiënt: Wij begrijpen dat timing essentieel is bij het kopen van een nieuw huis of herfinancieren. Met twee deskundige makelaars/taxateurs in ons team kunnen we snel schakelen en op korte termijn een taxatie uitvoeren, zodat u niet onnodig hoeft te wachten.
  2. Lokale Expertise: Ons team is diep verankerd in de lokale woningmarkt. We kennen de nuances van elke buurt en hebben uitgebreide kennis van markttrends en prijsontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om nauwkeurige en betrouwbare taxaties uit te voeren.
  3. Service Achteraf: We begrijpen dat taxaties niet alleen informatief zijn, maar ook van invloed kunnen zijn op belangrijke financiële beslissingen. Daarom streven we ernaar om onze rapporten op een duidelijke manier te presenteren. Heeft u vragen over het rapport? De taxateur neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden.
  4. Eerlijk advies: Is het laten maken van een taxatierapport in uw geval volgens ons niet noodzakelijk? Wij geven u dan een eerlijk advies en jagen u niet op onnodige kosten.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Neem vandaag nog contact met ons op om uw taxatiebehoefte te bespreken. Onze taxateurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een taxatieafspraak te plannen die past bij uw agenda.

Wij hebben een fijn verkooptraject gehad met het team van Ellen Mouthaan! De goede adviezen en ondersteuning bij het verkoopklaar maken, hebben zeker geholpen om de woning goed aan te bieden, evenals de fotoshoot en de online en Facebook bezichtiging waar veel zorg en aandacht aan wordt besteed.

VerkoperVaartweg 6

Onze persoonlijke en moderne aanpak spreekt veel mensen aan