Klaar voor de verkoop

 

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar RM/RT
035 – 694 27 57

Uw huis in de startblokken

De kogel is door de kerk; U wilt verhuizen! Alleen is het dilemma wat nu te doen; eerst uw huidige huis verkopen en dan kopen? Of toch eerst kopen en dan pas gaan verkopen? Voor beide is iets te zeggen en allebei hebben ze voor- en nadelen.

Het is begrijpelijk dat steeds meer mensen in deze krappe woningmarkt eerst een ander huis kopen en dan pas gaan verkopen. De nadelen van een altijd onvoorspelbare woningmarkt en de financiële risico’s geven vervolgens stress, maar u heeft voor u gevoel geen keus. Met “Mijn huis in de startblokken” gaan wij u helpen en zorgen dat kopen en verkopen leuk blijft!

Hoe het werkt? U gaat op zoek naar uw nieuwe droomhuis en wij zorgen er tegelijkertijd voor dat uw huidige huis in de startblokken staat voor de verkoop. Heeft u uw nieuwe huis gevonden dan staat uw oude huis nog dezelfde dag op Funda. U kunt vervolgens al je energie steken in uw nieuwe huis en wij zorgen voor de verkoop van uw huidige huis! Hoe makkelijk wilt u het hebben?

Dus: Start met de verkoopvoorbereidingen, nog voor u uw nieuwe huis heeft gevonden. Heeft u een nieuw huis gevonden? Met één druk op de knop staat uw “oude” huis te koop. U kunt al uw energie steken in uw nieuwe huis en door snel de verkoop op te starten is het risico op een veranderende woningmarkt ook tot een minimum beperkt.

Uw huis in de startblokken werkt als volgt;

Stuur een berichtje naar [email protected], bel ons op 035-6942757 of WhatsApp naar 06-19195060 en we vertellen je graag meer over “Mijn huis in de startblokken”. U kunt bovendien hier klikken of tikken om meer te lezen.