Ellen Mouthaan

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” pinterest=”true”]

Innovatief, ervaren en energiek

”Het makelaarsvak is mij met de paplepel ingegoten. Ik was eerst jaren onderwijzeres, maar besloot meer dan 25 jaar geleden toch het pad van mijn vader en grootvader te volgen. Met succes en plezier!”

  • Ik geef eerlijk advies waar u op kunt bouwen.
  • Van mij krijgt u een plan op maat.
  • Met mijn marketingacties wordt uw huis, naast snel, ook voor de juiste prijs verkocht.
  • Wordt uw huis niet meteen verkocht? Mijn oplossingen zijn altijd ‘out of the box’.

Naast NVM makelaar ben ik ook Certified Expat Broker van de MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) Dit is een netwerk bestaande uit ca. 35 NVM makelaars uit Amsterdam en directe omgeving, gespecialiseerd in het begeleiden van expats.

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar RM/RT
06 – 54 34 39 76

Neem contact met mij op
Stuur mij een bericht.

Bericht aan Ellen

Ellen is eerlijk en praat niet naar de mond. Dat wekte bij ons onmiddellijk vertrouwen.

Verkoper Graaf Janlaan 32

De verkoop van ons huis ging heel snel, daarna toch weer even een tegenslag, maar Ellen bleef koel en adviseerde ons goed.

VerkoperSandtmannlaan 5

Ellen persoonlijk

Vestingswallen Naarden

Restaurant in de buurt

”In Naarden-Vesting word ik omgeven door verschillende restaurants. Ik heb niet per se een favoriet. Dat is afhankelijk met wie ik ga eten en of we iets te vieren hebben. Maar de mogelijkheid hebben om binnen 5 minuten uit zoveel goede restaurants te kunnen kiezen vind ik wel een aanrader.”

tuin - favoriete plek

Favoriete plek in huis

”Ons huis past als een jas. Er zijn zoveel verschillende mooie plekken. De tuin in de zomer, omgeven door hortensia’s of urenlang aan de keukentafel met een krant en een kop thee, maar de donkere wintermaanden op de bank in de woonkamer zijn ook zeker favoriet.”

Eerste werk

”Op het makelaarskantoor van mijn vader! Een van mijn eerste werkzaamheden was het klaarmaken van enquetes, deze in enveloppen doen en die vervolgens huis-aan-huis bezorgen. Grappig, het eerste werk van mijn dochters was ook op een makelaarskantoor.” 

Wat kan ik voor u doen?