Verkoop uw huis in Naarden

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar
035 – 694 27 57

U wilt uw huis in Naarden verkopen

Dan bent u bij Ellen Mouthaan Makelaardij aan het juiste adres! Onze NVM-gecertificeerde makelaars doen het anders dan anders. Ellen Mouthaan Makelaardij is een full-service boutique makelaardij, wat betekent dat wij véél meer doen dan alleen uw huis aanmelden op Funda. Persoonlijke aandacht en onze klanten ontzorgen is voor ons het allerbelangrijkste!

De juiste makelaar voor uw huis in Naarden

Wat wij u beloven:

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • De hoogst haalbare prijs voor uw huis
  • Een stressvrij verkoopproces
  • De woningmarkt in Naarden kent voor ons geen geheimen
  • We gaan actief op zoek naar een koper

Rembrandtlaan 35, Naarden

Onlangs verkocht

St. Annastraat 54, Naarden

Onlangs verkocht

Keverdijk 61, Naarden

Onlangs verkocht

Zeer betrokken en deskundig. Met ruimte voor het persoonlijke aspect van een verkoop. Met een team dat altijd klaarstaat.

Verkoper St. Annastraat 54Naarden

Contacten waren prettig, persoonlijk en terzake kundig. Ook de begeleiding tijdens
Open Dagen en bezichtigingen verliepen volgens afspraak.

Verkoper Mackaylaan 34Naarden

De hoogst haalbare prijs

Uw huis in het prachtige Naarden verkopen lijkt wellicht geen kunst, er zijn immers genoeg huiszoekers. U krijgt echter maar één kans om de perfecte eerste indruk bij potentiële kopers te maken! De juiste foto’s, styling en voorbereiding zijn daarom belangrijker dan ooit om de hoogst haalbare prijs voor uw huis te behalen. Een koper vindt uw huis meer waard als we weerstanden vooraf getackeld hebben en alles in uw huis er piekfijn uitziet. Veel werk? Welnee! Wij regelen het voor u.

Waarom Ellen Mouthaan Makelaardij?

Bij het verkopen van uw huis komt veel kijken; het een stressvolle periode kan zijn. Dat kan ook anders! Ellen Mouthaan Makelaardij is al meer dan 25 jaar actief als makelaar in Naarden, waardoor de huizenmarkt in het Gooi voor ons geen geheimen kent. Wij kunnen ons daardoor volledig toeleggen op het ontzorgen van onze klant en het bereiken van de hoogst haalbare prijs voor uw huis in Naarden.

Inzet van social media

Die hoogst haalbare prijs voor uw huis behalen wij onder andere door het strategisch inzetten van social media. Ellen Mouthaan Makelaardij is actief op verschillende platforms, waaronder Facebook, Instagram en YouTube. Onze berichten op social media bereiken wekelijks meer dan 5.000 potentiële kopers! Een groot deel hiervan woont reeds in het Gooi of is actief op zoek naar een koophuis in Naarden.

Live video-bezichtiging

Bij Ellen Mouthaan Makelaardij gaan we verder dan alleen de standaard foto’s. We gebruiken video om uw woning tot leven te brengen. Voor elke woning organiseren we een live video-bezichtiging op Instagram, waarbij kijkers direct vragen kunnen stellen. Hierdoor bereiken we een breder publiek en vergroten we de kans op geïnteresseerde kopers voor uw huis in Naarden.

Persoonlijk verkoopplan

Bij ons is elk huis en elke klant uniek. We maken voor iedere woning een persoonlijk verkoopplan. Hierin staan de duidelijk onderbouwde adviesvraagprijs en de verwachte opbrengst.  Ook de wijze waarop wij de hoogst mogelijke prijs voor uw huis gaan realiseren staat in uw verkoopplan. Daarnaast vindt u in uw verkoopplan ook de vergoeding voor onze werkzaamheden. Ieder huis en iedere klant is uniek en ieder verkoopplan ook! Maatwerk dus.

Uw huis in de startblokken

Terwijl u op zoek gaat naar uw droomhuis, zorgen wij ervoor dat uw huidige huis klaar staat voor de verkoop. Heeft u uw nieuwe huis gevonden?  Uw oude huis staat in no-time op Funda. Zo kunt u zich volledig richten op uw nieuwe huis, terwijl wij de verkoop van uw huidige woning regelen! Het kan niet eenvoudiger. Lees hier meer over ons “Uw huis in de startblokken” programma.

Wat kunnen wij voor u doen?