Makelaar in Naarden

Verkoop uw huis in Naarden

ellen mouthaan ellen mouthaan makelaardij

Ellen Mouthaan

NVM Makelaar
035 – 694 27 57

U wilt uw huis in Naarden verkopen

Dan bent u bij Ellen Mouthaan Makelaardij aan het juiste adres! Onze NVM-gecertificeerde makelaars doen het anders dan anders. Ellen Mouthaan Makelaardij is een full-service boutique makelaardij, wat betekent dat wij véél meer doen dan alleen uw huis aanmelden op Funda. Persoonlijke aandacht en onze klanten ontzorgen is voor ons het allerbelangrijkste!

De juiste makelaar voor uw huis in Naarden

Wat wij u beloven:

  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • De hoogst haalbare prijs voor uw huis
  • Een stressvrij verkoopproces
  • De woningmarkt in Naarden kent voor ons geen geheimen
  • We gaan actief op zoek naar een koper

Valkeveenselaan 21, Naarden

Onlangs verkocht

Handellaan 49, Naarden

Onlangs verkocht

Pater Wijnterlaan 12, Naarden

Onlangs verkocht

Erg goede ervaring met de makelaar. Deskundig, pro-actief, dienstbaar en goed doorgaand contact met hele staf van Ellen Mouthaan Makelaardij.

Verkoper Brinklaan 151Bussum

Zeer deskundig! Transparant en klantgericht. Wij kunnen deze makelaar en het hele team van harte aanbevelen.

Verkoper Kromme Englaan 33Bussum

De hoogst haalbare prijs

Uw huis in het prachtige Naarden verkopen lijkt wellicht geen kunst, er zijn immers genoeg huiszoekers. U krijgt echter maar één kans om de perfecte eerste indruk bij potentiële kopers te maken! De juiste foto’s, styling en voorbereiding zijn daarom belangrijker dan ooit om de hoogst haalbare prijs voor uw huis te behalen. Een koper vindt uw huis meer waard als we weerstanden vooraf getackeld hebben en alles in uw huis er piekfijn uitziet. Veel werk? Welnee! Wij regelen het voor u.

Waarom Ellen Mouthaan Makelaardij?

Bij het verkopen van uw huis komt veel kijken; het een stressvolle periode kan zijn. Dat kan ook anders! Ellen Mouthaan Makelaardij is al meer dan 20 jaar actief als makelaar in Naarden, waardoor de huizenmarkt in het Gooi voor ons geen geheimen kent. Wij kunnen ons daardoor volledig toeleggen op het ontzorgen van onze klant en het bereiken van de hoogst haalbare prijs voor uw huis in Naarden.

Inzet van social media

Die hoogst haalbare prijs voor uw huis behalen wij onder andere door het strategisch inzetten van social media. Ellen Mouthaan Makelaardij is actief op verschillende platforms, waaronder Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Onze berichten op Facebook bereiken wekelijks meer dan 15.000 potentiële kopers! Een groot deel hiervan woont reeds in het Gooi of is actief op zoek naar een koophuis in het Naarden.

Live video-bezichtiging

Naast dat wij onze huizen tentoonstellen door middel van het delen van foto’s, werken wij ook veel met video. Zo plannen wij voor elk huis een video-bezichtiging in die live te volgen is via Facebook. Deze livestreams worden regelmatig door tientallen mensen tegelijkertijd bekeken, waardoor zij direct live vragen kunnen stellen zodat onze makelaar daar meteen op in kan spelen. Hiermee kunnen we een veel breder publiek bereiken en is de kans groter dat potentiële kopers die uw huis in Naarden komen bezichtigen ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn.

Persoonlijk verkoopplan

Elk huis en elke klant is uniek. Daarom stellen wij voor elk huis een persoonlijk verkoopplan op. In dat verkoopplan wordt onder andere bepaald hoe wij u als klant het beste kunnen ontzorgen tijdens de drukke verkoopperiode, maar ook hoe wij de hoogst mogelijke prijs kunnen behalen voor uw huis in Naarden en hoe wij de positieve en unieke kenmerken van uw huis het beste kunnen benadrukken op social media.

Uw huis in de startblokken

Hoe werkt “Uw huis in de startblokken”? U gaat op zoek naar uw nieuwe droomhuis en wij zorgen er tegelijkertijd voor dat uw huidige huis in de startblokken staat voor de verkoop. Heeft u uw nieuwe huis gevonden dan staat uw oude huis nog dezelfde dag op Funda. U kunt vervolgens al je energie steken in uw nieuwe huis en wij zorgen voor de verkoop van uw huidige huis! Hoe makkelijk wilt u het hebben? Hier kunt u meer lezen over het “Uw huis in de startblokken” programma.

Wat kunnen wij voor u doen?