Demi van den Berg

Leergierig, enthousiast en klantvriendelijk

”In 2022 ben ik begonnen met de opleiding ‘basistheorie vastgoed’ met als doel om ooit makelaar te worden. Na mijn stage bij Ellen Mouthaan Makelaardij ben ik hier in de binnendienst terecht gekomen, waar ik nog dagelijks nieuwe dingen leer.”

  • Ik help u graag zo snel en zo goed mogelijk
  • Als u snel iets wilt weten ben ik bereikbaar op WhatsApp op 06-19195060
  • U kunt mij ook telefonisch bereiken: 035-6942757

Demi van den Berg

Commercieel medewerker
035 – 694 27 57

Goede samenwerking van het gehele team. Werden goed op de hoogte gehouden omtrent de gang van zaken. Alle lof.

VerkoperGraaf Janlaan 8

Het team van Ellen Mouthaan Makelaardij neemt echt het werk echt uit handen en houden je up-to-date van alles wat er speelt.

VerkoperKoningin Wilhelminalaan 6

Demi persoonlijk

Mijn droomhuis

”Mijn droomhuis staat in Spanje. Het heeft een grote tuin met een zwembad en veel planten. Verder vind ik de keuken heel belangrijk. Ik vind koken en bakken allebei erg leuk en het is fijn om dan genoeg ruimte hebben.”

Als ik niet werk

”Als ik niet werk ben ik graag met vrienden en familie. Ik vind het super gezellig om leuke dingen te doen, zoals ergens een hapje en een drankje doen. Maar ook vind ik het heerlijk om lekker op de bank te liggen met een goede film.”

Bovenaan mijn bucketlist

”Dit blijft voor mij altijd een lastige vraag. Er zijn zoveel dingen die ik nog zou willen doen. Het liefst wil ik de hele wereld zien. Reizen die ik bijvoorbeeld heel graag nog zou willen maken zijn naar Thailand en Brazilië.”

Heeft u een vraag? WhatsApp ons icon-whatsapp 06 - 19 19 50 60