Muiderberg, een dorp in de gemeente Gooise Meren gelegen onder de rook van Amsterdam. Bekend door het strandje en de plekken waar kinderen nog écht op straat kunnen spelen. Maar kun je er ook lekker uit eten in Muiderberg? Jazeker! Vier tips waar je lekker uit eten kunt in Muiderberg.

1. Restaurant en strandpaviljoen “De Zeemeeuw”

Gelegen aan hét strandje van Muiderberg met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Het restaurant heeft een Nederlands mediterrane kaart met veel salades en heerlijke wijnen.

 

Restaruant de zeemeeuw - 4 x lekker uit eten in Muiderberg

2. Restuarant Quarz

Nog niet zo lang in Muiderberg gevestigd (april 2016) en behoord al met recht tot de aanraders. De kookstijl van kok Nicky is vernieuwend en speels, vanuit een klassieke basis. Zijn gerechten zijn fris en verteerbaar. Hij werkt graag met minder voor de hand liggende ingrediënten, waardoor hij steeds weer verrast.

Restaruant de zeemeeuw - 4 x lekker uit eten in Muiderberg

3. Restaurant de Echo

De kaart presenteert klassiekers en moderne gerechten, alles even mooi opgemaakt. Betaalbaar en werelds koken. Dat is de keuken dit centraal staat bij Herbergh de Echo. Italiaanse, Franse, Hollandse en Aziatische gerechten voeren de boventoon. Het restaurant is rustig gelegen en heeft een groot en zonnig terras. En, binnen vijf minuten ben je op het strand!

 

Restaruant de zeemeeuw - 4 x lekker uit eten in Muiderberg

4. Restaurant Het Rechthuis

Waan je bij dit restaurant in vervlogen tijden en geniet van een culinair verblijf in een warme ambiance. De keukenbrigade schotelt je fantastische gerechten voor en de enthousiaste bediening zal zorgen dat het glas nooit leeg is!

Restaruant de zeemeeuw - 4 x lekker uit eten in Muiderberg

 

Dit zijn vier met recht genoemde aanraders om te eten in Muiderberg.

 

Wil je meer aanraders van Muiderberg zien?

Bekijk de video
Tess Jans

Author Tess Jans

More posts by Tess Jans

Laat een reactie achter