Leuk dat je naar een van onze huizen wil komen kijken!
In jouw belang en in het belang van de verkopers èn onze makelaars willen we de sociale contacten tot een minimum beperken om de verspreiding van Corona tegen te gaan.
Ellen Mouthaan Makelaardij hanteert daarom op dit moment de volgende richtlijnen:

 1. We vragen je om thuis eerst naar de online bezichtigingsvideo te kijken die op de website van het huis staat. Elk huis heeft bij ons een eigen website www.(straat-huisnummer).nl Het leuke is dat onze makelaar je in die video al alles vertelt over het huis en jij dat rustig thuis kunt bekijken. Een overzicht van ons huizenaanbod vindt je hier.
 2. Is het huis net te koop gekomen en staat er nog geen online bezichtiging op de site? Dat kan! Deze zal op een later moment op de site geplaatst worden. Wel hebben we een virtual tour op de website voor je klaar staan. Dat geeft ook een goede indruk van het huis!
 3. Spreekt het huis je aan? Maak dan een afspraak!
 4. Ben je verkouden of ziek? Wij houden de richtlijnen van de RIVM aan en willen je vragen om thuis te blijven. Wil je toch het huis zien? Dat kan! We maken graag een afspraak met je voor een persoonlijke WhatsApp video of Facetime rondleiding. Je kunt zo op afstand samen met je partner of iemand anders privé met onze makelaar het huis bekijken. Persoonlijk en safe!
 5. Kom je in levende lijve het huis bekijken? Welkom!
  Om voor elkaars gezondheid te zorgen hanteren wij de volgende richtlijnen:
  a. Ben je verkouden, ziek of voel je je gewoon niet lekker? De afspraak kan nu niet doorgaan. Fijn als je dat aan ons doorgeeft. Als we dit tijdig weten nemen we onze gimbal mee en laten we je het huis graag online zien.
  b. Wij geloven absoluut in de kracht van individuele bezichtigingen en je loopt nooit met andere kijkers samen door het huis.
  c. Volgens de richtlijnen bezichtigen we met maximaal 2 volwassen bezoekers. Heb je een aankoopmakelaar en ben je zelf al met z’n tweetjes? Geen probleem! We maken graag tijd om je aankoopmakelaar op een ander moment het huis te laten zien.
  d. We vragen je bij binnenkomst eerst je handen te wassen.
  e. Houdt minimaal 1,5 meter afstand van onze makelaar.
  f.  Zorg dat u altijd een mondkapje bij u heeft, de makelaar kan u vragen deze te dragen.
  g. En best moeilijk: graag zo min mogelijk aanraken in het huis.
  h. Aan het eind van de bezichtiging is er de mogelijkheid om je handen weer te wassen.

Samen gaan we er gewoon een leuke bezichtiging van maken!

Vragen? Neem contact met ons op via WhatsApp, [email protected] of 035-6942757

Ellen Mouthaan

Author Ellen Mouthaan

Komend uit een makelaarsgezin van kleins af aan geïnteresseerd in mensen en hun “thuis”. Sinds 1989 werkzaam in dit ontzettend dynamische vak. De huidige markt zie ik als een uitdaging en biedt ook veel kansen. En het blijft leuk!

More posts by Ellen Mouthaan

Laat een reactie achter