Hoe is het om Ellen Mouthaan Makelaardij als verkoopmakelaar in te schakelen? Bij de eerste gesprekken, en het zien van het persoonlijk verkoopplan, waren de verkopers van de het huis Amersfoortsestraatweg 118 in Naarden overtuigd.

''Meteen na het eerste contact was duidelijk dat deze makelaar alles uit de kast zou halen om het huis onder de aandacht te brengen. In de video bezichtiging op facebook werd een goede indruk gegeven en werden goede suggesties gedaan voor het moderniseren van het huis. De foto presentatie was schitterend. De makelaar heeft ons goed en begripvol begeleid tijdens het hele verkoop proces. Het huis is ook snel verkocht.''

Een huis goed verkopen, is minder makkelijk dan het lijkt. Ook in deze tijd! Met behulp van de juiste verkoopstrategie kun je veel betere resultaten behalen. Zoals de hoogst haalbare prijs. De verkopers van de Amserfoortsesraatweg 118 kozen voor een grondige aanpak. Het huis te koop zetten met een prachtige presentatie en de aandacht dat het huis verdiend. Investeren in de campagne voor een goed resultaat!
Wilt u dat Ellen Mouthaan Makelaardij ook een verkoopplan voor uw huis opstelt? Neem dan direct vrijblijend contact op. Of lees meer over de verkoopbegeleiding.

 

Tess Jans

Author Tess Jans

More posts by Tess Jans

Laat een reactie achter