Helaas is het griepseizoen al begonnen. De meeste mensen hebben hier last van. Een schoon huis maakt de kans op verspreiding een stuk kleiner. Ook tijdens de verkoop van je huis is dit super belangrijk. Wij hebben een aantal goede tips om je huis goed schoon te houden tijdens de verkoop van je huis.

  1. Desinfecteren

Desinfecteren is mega belangrijk. Maak al je oppervlakken met een goed desinfecteermiddel schoon. Vooral in de slaap- en badkamer is dit belangrijk. De belangrijkste oppervlakken zijn: tafelbladen, bureaus, spoelbakken, het aanrecht en natuurlijk het toilet.

  1. Nog meer oppervlakken

Er worden ook heel veel oppervlakken vergeten. Dit zijn vooral na bezichtigingen belangrijke plekken. Voorbeelden hiervan zijn lichtschakelaars, trapleuningen en deurklinken.

  1. Stofvrij

In het griepseizoen is stof heel erg vervelend. Zorg ervoor dat alle kamers stofvrij zijn. Haal een stofzuiger door de kamers en zet ramen een tijdje open voor frisse lucht.

  1. Schoonmaakspullen

Ook is het belangrijk om af en toe je schoonmaakspullen schoon te maken. De dweilen en schoonmaakdoekjes kun je wassen op 60 graden, zo kunnen de bacteriën niet verder verspreiden. Ook je emmers en stofzuigermond moeten wel eens schoongemaakt worden.

Met deze vier tips hopen we dat je huis in ieder geval niet een besmettingsbron is voor jou en de rest van je gezin.

Daniëlle

Author Daniëlle

More posts by Daniëlle

Laat een reactie achter