Ons kantoor werd gevraagd of wij ook dit jaar het feest Swing op de Brink in Muiderberg weer zouden willen ondersteunen. En natuurlijk hebben wij ook dit jaar weer ‘Ja’ gezegd!  

Swing op de Brink is een van de populairste feesten van Muiderberg en al sinds 2018 ondersteunen wij dit supergezellige festijn. Waarom? Swing op de Brink brengt mensen bij elkaar, is voor jong en oud, het versterkt het buurtgevoel en draagt daardoor bij aan het woongeluk van de Muiderbergers. Niet onbelangrijk….. Swing op de Brink is gratis en wordt georganiseerd door een super enthousiaste groep vrijwilligers!

Swing op de Brink brengt echt mensen bij elkaar; je komt je buren tegen, andere ouders van school of mensen van de hockey of voetbal, even bijpraten, iets drinken, luisteren naar de muziek en natuurlijk… swingen! En dat op een prachtige locatie; de historische Brink van Muiderberg. Hoe leuk is dat!

Door het sponsoren van Swing op de Brink dragen wij een steentje bij aan het woongeluk van de Muiderbergers en ons sponsorgeld komt terecht waar het voor bedoeld is; alle inwoners van Muiderberg!

We zien je graag op 9 en 10 september a.s. op de Brink in Muiderberg!

Bekijk hier het programma van de twee dagen.

Daniëlle

Author Daniëlle

More posts by Daniëlle

Laat een reactie achter