Tientallen keren per jaar wordt er gevraagd: “Wil Ellen Mouthaan Makelaardij ons sponsoren?”. Ook Swing op de Brink, hèt muziekfestijn van Muiderberg, vroeg in 2018 of wij hen wilde sponsoren. Volmondig hebben we als team van Ellen Mouthaan Makelaardij “ja” gezegd. Waarom? Swing op de Brink brengt mensen bij elkaar, is voor jong en oud, het versterkt het buurtgevoel en draagt daardoor bij aan het woongeluk van de Muiderbergers. Verder niet onbelangrijk ….. “Swing op de Brink” is gratis en wordt georganiseerd door een super enthousiaste groep vrijwilligers!

Swing op de Brink brengt echt mensen bij elkaar; je komt je buren tegen, andere ouders van school of mensen van de hockey of voetbal, even bijpraten, iets drinken, luisteren naar de muziek en …swingen. En dat op de historische Brink van Muiderberg. Hoe leuk is dat!

Door het sponsoren van Swing op de Brink dragen wij bij aan het woongeluk van de Muiderbergers en ons sponsorgeld komt terecht waar het voor bedoeld is; alle inwoners van Muiderberg.

We zien je graag op 6, 7 en 8 september a.s. op de Brink in Muiderberg! (o ja: woon je niet in Muiderberg dan ben je natuurlijk ook van harte welkom)

 

Dit jaar staat Swing op de Brink in het teken van een food truck editie. Bekijk hier het programma van de drie dagen.

Author medewerker

More posts by medewerker

Laat een reactie achter