Brinklaan 76c5

”December 2018 is dit appartement in ons bezit gekomen. Om het te moderniseren is de verbouwing gestart in januari 2019. Wij vinden zelf dat dit goed geslaagd is, nieuwe kozijnen met hoge deuren, gestucte wanden, sanitair modern en smaakvol. Een onderhoudsarme vloer, namelijk keramisch parket met vloerverwarming. Het appartement is goed geïsoleerd met lage energiekosten. Daarbij zijn de slaapkamers liggend op het Noorden, heerlijk koel. Het is heel rustig in het appartement, er is geen geluid van buren.

Eenmaal buiten is alles om de hoek. De weekmarkt, winkels, filmhuis, restaurants en trein- en busstation op loopafstand. Met de fiets of auto zo uit de parkeergarage, en de natuur is dichtbij. Alles wat je buiten de deur onderneemt, eenmaal binnen is er weer een oase van rust! Wij hebben het hier naar ons zin, maar gaan dichter bij een van onze kinderen wonen in een nog meer groene omgeving. Het appartement is echt de moeite waard om met eigen ogen te zien en vooral te voelen.

Wat ook niet onbelangrijk is; er is sprake van een gezonde VVE, met een zeer redelijke maandelijkse bijdrage.”

Lees meer over dit heerlijke appartement en bekijk de foto’s en video’s op www.brinklaan76c5.nl 

Appartement Brinklaan 76c5 met uitzicht te koop
te koop appatement Brinklaan 76c5 moderne nieuwe keuken
appartement kopen in bussum. Brinklaan 76c5.
appartement kopen in bussum. Brinklaan 76c5.
appartement kopen in bussum. Badkamer met hoog afwerkingsniveau
brinklaan 76c5 in bussum. Heerlijk appartement
Appartement Brinklaan 76c5 te koop in Bussum
te koop appartement in bussum. Brinklaan 76c5 met uitzicht.
te koop appartement Brinklaan 76c5 met uitzicht
Ellen Mouthaan

Author Ellen Mouthaan

Komend uit een makelaarsgezin van kleins af aan geïnteresseerd in mensen en hun “thuis”. Sinds 1989 werkzaam in dit ontzettend dynamische vak. De huidige markt zie ik als een uitdaging en biedt ook veel kansen. En het blijft leuk!

More posts by Ellen Mouthaan

Laat een reactie achter