Dè woningmarkt in ons land; de kranten staan er weer vol mee. En ja, die woningmarkt staat aardig op zijn kop. Maar wat zegt dit eigenlijk over de woningmarkt in jouw buurt en wat zegt het over de waarde van jouw huis?

Eerlijk
Wat heb jij dus aan de cijfers over de landelijke woningmarkt? Wil je een eerlijk antwoord? Eigenlijk niet zo veel. De woningmarktcijfers van ons land zijn een gemiddelde en we weten allemaal dat de woningmarkt in Amsterdam echt anders is dan die in Appelscha. En in ’t Spiegel is de woningmarkt weer anders dan op de Keverdijk. De landelijke cijfers zeggen dus niets over jouw buurt, terwijl voor jou de cijfers van je eigen buurt natuurlijk het leukst en interessantst zijn.

Je eigen buurt
Omdat we weten dat jij de cijfers van je eigen buurt nergens kunt vinden hebben wij voor jou de afgelopen maanden veel werk verzet. En het is gelukt; een woningmarktrapport van je eigen buurt!
Woon jij in Naarden of Bussum dan krijg jij op 12 april a.s. de landelijke primeur: een eigen woningmarktrapport van je eigen buurt.

Woningmarktrapport voor jou buurt
Alles wat in de landelijke rapporten staat, staat ook in het woningmarktrapport van jouw buurt. En zelfs nog wat meer: jij wil immers ook graag weten hoe populair jouw buurt is en waar de kopers vandaan komen. En of jouw buurt het beter doet dan het landelijk gemiddelde of beter of slechter dan het gemiddelde van Naarden of Bussum.
Dus dit hebben we dan ook in het rapport opgenomen. Het is trouwens geen saai rapport met kolommen maar een makkelijk leesbaar verhaal geworden met leuke foto’s van je buurt.

Waarde van je eigen huis
Het woningmarkt rapport geeft een beeld van de woningmarkt in jouw buurt. Voor een inschatting van de waarde van je eigen huis is wel wat meer voor nodig.
Ben je nieuwsgierig naar de waarde van je eigen huis. Klik dan hier.

Ontvang als eerste het woningmarktrapport
Wil jij als eerste het woningmarktrapport van jouw buurt ontvangen? Klik hier.

Ellen Mouthaan

Author Ellen Mouthaan

Komend uit een makelaarsgezin van kleins af aan geïnteresseerd in mensen en hun “thuis”. Sinds 1989 werkzaam in dit ontzettend dynamische vak. De huidige markt zie ik als een uitdaging en biedt ook veel kansen. En het blijft leuk!

More posts by Ellen Mouthaan

Laat een reactie achter